Snö, snö, snö... & ännu mera snö!

Hej på er!

Nu har vi fått vinter i Hudiksvall! Det har kommit massor med snö, på bara några dagar. Det har varit lite snökaos och plogbilarna har hamnat på efterkälken... Hade nog varit bättre om nederbörden kom lite mer utspridd och att inte allt kom på en gång, men nu ska jag inte klaga... Det är härligt med mycket snö och minusgrader!

De senaste dagarna har det varit riktigt kallt också, ner mot 20 minusgrader, så det är till att klä på sig, och hunden, ordentligt! Svea tycker att det är lite kyligt, men hon älskar snö och busar hur mycket som helst! Första dagen det snöade skuttade hon runt och försökte fånga snöflingorna med munnen, såg väldigt roligt ut :)

Annars så är Svea fortfarande skendräktig... Det är tråkigt att hon blir det, hon blir så trött och sover en hel del när hon är inne, och är rätt så svår att få liv i då... men ute är hon precis lika pigg och glad som vanligt!

Här kommer några vinterbilder på tjejerna, lite dåligt ljus tyvärr:














God Jul & Gott Nytt År Önskar Emma & Svea



Lite blandat sen sist

Nu var det längesen igen, så nu är det väl dags att skriva några rader!

Här kör vi på som vanligt. Det har varit lite dåligt med träning den senaste tiden, vi har mest tagit långpromenader, känns inte kul att bege sig ut i skogen i regn och mörker... Men Svea verkar inte lida av det, hon är nöjd ändå. Jag tror att hon är skendräktig dessutom, sover mestadels och är lite lugnare än normalt. Men hon äter riktigt bra fortfarande och det känns skönt. Men lägger inte på sig nåt mer för det... Men, men, det kommer väl det också! 

För några dagar sedan var jag och hundarna ut till Hölick med pappa. Jag la några spår till både Henna och Svea, och vi gjorde några uppletanden av en gammal keps som tjejerna hittade efter vägen. En riktig skatt tydligen!






Förra helgen var vi på utställning på Östanbräck. En inofficiell för alla raser, men jag ställde inte Svea den här gången. Däremot ställde Susanne ut Zeb, så vi hejade på dem. Det gick riktigt bra, Zeb blev BIR och BIG 2:a och fick super fin kritik, så det var jätte roligt! Senast de ställde ut i Sundsvall fick han däremot riktigt dålig kritik och en 3:a(!), så nu blev det en klar revansch! 



Lisa & Svea kikar på hundar

Till veckan är jag helt ledig och det känns jätte skönt! Jag har haft fullt upp nu sista tiden, och det ska bli härligt att kunna vara ute medan det är ljust. Så nu hoppas vi på fint väder (kallgrader, sol och snö) och tänker satsa på en riktig hund- (&häst-)vecka!

Hej så länge!


RSS 2.0