Snö, snö, snö... & ännu mera snö!

Hej på er!

Nu har vi fått vinter i Hudiksvall! Det har kommit massor med snö, på bara några dagar. Det har varit lite snökaos och plogbilarna har hamnat på efterkälken... Hade nog varit bättre om nederbörden kom lite mer utspridd och att inte allt kom på en gång, men nu ska jag inte klaga... Det är härligt med mycket snö och minusgrader!

De senaste dagarna har det varit riktigt kallt också, ner mot 20 minusgrader, så det är till att klä på sig, och hunden, ordentligt! Svea tycker att det är lite kyligt, men hon älskar snö och busar hur mycket som helst! Första dagen det snöade skuttade hon runt och försökte fånga snöflingorna med munnen, såg väldigt roligt ut :)

Annars så är Svea fortfarande skendräktig... Det är tråkigt att hon blir det, hon blir så trött och sover en hel del när hon är inne, och är rätt så svår att få liv i då... men ute är hon precis lika pigg och glad som vanligt!

Här kommer några vinterbilder på tjejerna, lite dåligt ljus tyvärr:














God Jul & Gott Nytt År Önskar Emma & Svea



Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel

Oj så vackert ni har hoppas julen varit o vi hoppas ni får ett gott 2010 vi kommer snart att ha ny hemsida http://Inciria.cybersite.se men vi kör den gamla sidan om kan inte lägga in bilder där tyvärr ha det riktigt bra i snön och skendräktighetetn går över Kram från oss i söder / Ann-Britt

2009-12-26 @ 18:44:40
URL: http://home.swipnete.se/Incirias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0