Regn, regn, regn...

Hej!

Idag har jag varit ledig och då passar det på att bli riktigt ruskväder här! Tidigare i veckan har vädret varit helt underbart med massor med sol och blå himmel. Men inte idag, nej nu blåser det och regnar och är rätt så kallt, inget vidare alltså... Dock ingen snö iallafall! Idag blir det till att hålla sig inne. Men vi trotsade vädret på förmiddagen och tog oss till Hamptjärnen och gick runt 5km-leden där. Det är ju liiite mysigt med regnet ändå, om man har ordentliga skor och kläder. Svea tycker att det är lika kul att vara ute, oavsett väder, hon är då alltid lika glad :)

Igår, när vädret var mer inbjudande än idag, gick jag och Svea runt Nydalasjön. Jag vet inte riktigt hur långt det är runt, men det tog nästan 2h. Väldigt fint område är det iallafall! Lite kort från turen kommer längre ner.

Senare på kvällen stack vi ut och joggade en sväng. Vi hann även med lite bus med Sveas favoritfarbror Wiklund, en mysig bassethane på 10år. Hon har inte träffat honom på länge nu och hon blev så sprallig när vi träffade dom ute i skogen och lyckades få igång honom ordentligt! Annars brukar han var väldigt lugn och nöja sig med att srpinga runt lite och vifta på svansen, men de hade riktigt skoj, båda två :)

Ikväll kommer mamma och Evelina och hälsar på oss, och självklart får Henna följa med, det ska bli kul! Det är även boxerträff i Skellefteå på söndag, men vi får nog tyvärr skippa den eftersom Svea löper. Men det blir väl en hel del boxerbus för oss ändå nu när Henna kommer och hälsar på!

Det var nog allt för den här gången... Nu ska vi snart ta och släpa oss ut på en rastningsrunda i regnet igen. Håller tummarna för bättre väder i helgen!


Nyfiken!






Vilopaus





På språng



Mys i soffan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0