Det rullar på...

Dagarna går så otroligt snabbt och nu är det helg igen! Veckan har innehållit en hel del skolarbete för min del, men vi har även haft super härligt väder så vi har försökt vara ute så mycket som möjligt emellanåt också. Snön är nu bara kvar inne i skogen och gräset börjar bli grönt. Bilderna är från början av veckan, nu är det inte alls lika mycket snö kvar, så det går verkligen undan!
Jag tar den!
 

 
I solen med matte

Svea har inte riktigt varit på topp den senaste veckan och jag misstänker att hon är skendräktig. Hon blev det efter förra löpet också, och det är samma visa nu igen. Hon sover väldigt mycket när vi är hemma, äter lite sämre än vanligt, spenarna är lite större och det är inte riktigt lika full rulle ute som det brukar. Men hon är fortfarande pigg, alert och lika glad som vanligt och hon har ingen feber eller så, så det är inte så farligt ändå. Vissa hundar blir ju verkligen påverkade och personlighetsförändrade när de är skendräktiga...

Igår var vi till klubben och tränade tillsammans med Sofie och Wille. Det gick jätte bra och Svea var riktigt duktig :) Vi tog det rätt så lugnt och tränade mest kontaktövningar, fotgående, inkallningar och lyckades även klämma in lite passivitetsträning. En lyckad träningskväll blev det iallafall!

Hela planen var så gott som upptinad förutom i ena hörnet där det hade bildats en liten sjö. Wille älskar vatten, så hans belöning blev varsågod å bada :)
  

 En nöjd Wille!   

                               



TREVLIG HELG!

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Inciriaskennel

Oj jag avundas dig inte varken med snö eller skendräktighet men det får man ju ta inget att göra åt mer än motion inga leksaker och mindre mat men snön ja då får du flytta söderut här ska bli 20 grader idag så vi går i shorts och det börjar bli grönt överallt kärsbärsträden blommar snart1 Avundsjuk!!!! JA det är härligt ha en skön helg med din underbara hund kram Ann-Britt Mazie o de andra

2009-04-25 @ 11:20:59
URL: http://home.swipnet.se/Incirias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0