Glad Påsk!

Så var påsken här igen, härligt! Vi har dragit oss lite söderut till Hudiksvall för att hälsa på familjen över påskhelgen.

Svea tycker att det är jätte kul att vara här. Inte minst pga. Henna, syrrans 5-åriga boxertik och Sveas största idol (förutom matte då så klart;)) ! Det blev ett kärt återseende mellan hundarna, och första mötet börjades som alltid när dessa töser möts med en liten ritual. Det är Henna som är bossen och Svea ligger på rygg eller kryper runt henne de första 10 minutrarna, men sen är det fritt fram och de är hur bra vänner som helst. Alltid samma visa om de inte har setts på länge. Men sen får den lilla fröken härja på som hon vill, när hon vet vem som bestämmer.

Här är det mer vår än vad det är i Umeå, trots att avståndet inte är SÅ stort. Idag har vi haft kanonväder; strålande sol och 10 grader varmt = underbart :) Så idag blev det till att vara ute i det fina vädret och grilla korv, vilket var uppskattat även bland hundarna (det blev en och annan smakbit för dem också förstås).

Det har smält undan bra i skogarna här, så jag och syrran. Evelina, passade på att köra lite sök med hundarna. De tyckte det var såå kul :) Vi har haft turen att få vara med i en bra sökgrupp i Umeå, men det har varit ett långt uppehåll med det nu sedan jul, då det är väldigt många som satsat stenhårt på att träna drag med hundarna, och för att det inte är så kul att springa runt och leta figuranter i 2 m snö... Men vi har sagt att vi ska köra igång igen så snart det blir lite mer barmark, så det längtar vi efter! Svea är verkligen riktigt duktig! Älskar att arbeta och är en riktig naturbegåvning både när det gäller sök och spår, så det ska bli så roligt att ta upp träningen med detta när snön minskat lite till!


Glad påsk på er!




                   



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0