Hemfärd

Hej!

Ledigheten börjar dra sig mot sitt slut och det är dags att dra norröver igen. Sofie och Wille har varit hemma på Gotland över påsken och ville lifta med oss från Hudik. Så vi plockade upp dem på tågstationen innan vi åkte och det var jätte kul att träffa dem igen!

Känns lite tråkigt att åka uppåt igen, vi har haft riktigt kul och hundarna också, men ska även bli skönt att återgå till vardagen.

Vädret idag är ingen höjdare, det snöar och är grått...  Vad man kan kalla aprilväder. Men vi har iaf varit ute på en ridtur med Claes i skogen. Det var kul och det märktes att pållen har fått vila några dagar! Som tur är har jag väldigt snälla stallkompisar som har tagit hand om honom när jag varit borta. Vi var ute ca 1 timme i skogen och på hemvägen stötte vi på ett älgkadaver (komplett med inälvor och allt!) en bit i från vägen, ingen trevlig upplevelse! Det var hjulspår i snön så det måste ju ha varit någon som dumpat kroppen där, men får man verkligen göra så?! Hörde att någon/några i Dalarna hade lagt ut förgiftade älgkroppar i skogen för att ta död på vargar! Helt sjukt, hur kan man göra så!?  Hoppas verkligen att denna inte var ett sånt försök!

Nu till lite gladare nyheter: Idag är det Hennas tur att fylla år så, STORT GRATTIS HENNA PÅ 5-ÅRSDAGEN :) 


Här kommer lite blandade bilder från vecka som varit:

Uppletande i skogen


Svea och Henna jagar vassbitar under ytan!


Fynd som hittades i skogen!


Full fart i skogen med brudarna och Ricky (svensk vitälghund)


Vem är det som kör egentligen?!


Svea


Gruppfoto: Henna, Svea, Gismo, Leo och Knutte


Henna njuter!


Flocken på något rörig promenad!

Kommentarer
Postat av: Kusin John

Hej Emma!

Leo och Gizmo är dansk/svenska gårdshundar, inget annat ;-) Vill du ha några bilder från julafton, är det bara att skicka ett mail.

2009-04-16 @ 20:19:25
Postat av: Emma

oops, sorry :) Det ska jag göra, vill gärna ha bilder från julen!

2009-04-17 @ 13:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0