Tillbaka till verkligheten

Igår var det sista dagen på påskledigheten för min del och vädret var toppen, så vi gick på en långpromenad längs strandpromenaden vid Umeälven. Det var sååå härligt och jag tror att nästan hela stan var ute och gick samtidigt som oss. Svea fick springa lös nästan hela tiden och hon är så duktig! Det var inte så längesedan hon blev överlycklig så fort hon såg en människa och ville fram och hälsa på allt och alla, men nu är hon inte ett dugg brydd när vi möter folk och hon lyssnar verkligen jätte bra! Det känns som att hon har mognat på sig lite mer nu, och hon är rätt så mycket lugnare nu för tiden. Det var något speciellt med det där andra löpet... Men det finns fortfarande en massa spring i benen, men det hela är dock lite mer kontrollerat än tidigare.

På vägen tillbaka gick vi genom stan och passade på att köpa årets första mjukglass. Vi såg även årets första vitsippor här uppe så nu har våren äntligen kommit på allvar, tjohoo!

Innan vi gick hem stannade vi till hos vår nya boxerkompis Alfons som bor Öst på stan. Det är en stor liten kille på 10 månader som Svea bara älskar att sätta på plats! Hon låter helt rabiat och trycker ner honom hela tiden, samtidigt som de båda viftar på svansen och tycker att det är super skoj, så det är inte på blodigt allvar iallafall. Men så här beter hon sig bara mot hundar som är yngre, aldrig mot äldre hundar. Men det är bara bra att hon uppfostrar dem lite :)

Uppfostran pågår

Men kul har de!


Efter att hundarna fått busa lite följde Alfons och hans matte och husse med oss på en liten promenad. Det blev en riktigt långtur i solen för vår del den dagen, tror vi var ute ca. 3 timmar. Svea var riktigt nöjd och somnade i sin korg så fort vi kom hem.

Nu är det tyvärr slut på ledigheten och allvaret har börjat igen.  Solen har varit framme hela dagen och det har varit helt underbart väder :) Jag och Svea spenderade hela eftermiddagen i stallet idag. Vi passade på att ta oss en tur i skogen i det härliga vädret.

Kommentarer
Postat av: Miso, Bella och Chaplin

Hej!



Vilka härliga boxerbusbilder:-)Stort grattis till det fina resultatet på utställningen! Jag ska ställa Bella om en månad..hoppas på lika fin kritik som syrran då :-)

2009-04-22 @ 11:07:56
URL: http://boxerbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0