Utställning i Örnsköldsvik

Hej hej!

Så var det dags för utställning i Ö-vik. Det var VÄLDIGT många hundar som var med och dagen blev rätt så lång, men kul hade vi :)

Jag hade tur som fick med mig Sofie som medhjälpare och det var jag väldigt glad för! Det är mkt besvärligt att hålla ordning på hund, bur, stol, papper mm på egen hand. Dagen blev väldigt lyckad med många fina resultat och det var jätte kul att träffa gänget från Bispgården och Östersund igen!

Domare var Helge Lie från Norge och Sveas resultat (unghundsklass) blev 1kv 1kk 1 Hp och vi blev så glada så! Kritiken blev:

"Mycket god typ och storlek. Bra huvud. Bra ögon och öron. Godtagbart bett. Bra hals. Bra kropp och benstomme. Bra vinklar bak. Bra päls. Bra temperament. Rör sig och visar sig bra."  -Med andra ord en hel del bra!

Hälsning på domaren

In action



Svea med sitt fina hederspris


Ulla (Slåttmyrens Beautiful Queen) fick också hon fin kritik och fick resultatet 1kv 2kk.

Helena visar Ulla


Det gick även bra för Hannah och Roxy (Slåttmyrens Black Star) i juniorklassen: 1kv 1kk 1Hp. Grattis tjejer!

Hannah och Roxy


Och det gick även jätte bra för Mona och hennes aussie Stormo Backens Buster i valpklass 6-9mån och i BIS-finalen:
 


Min kompis Lisa var också där och ställde sin aussie Focus samt tävlade lydnad med sin cocker Fritz. Focus fick superfina resultat: Cert och BIM i juniorklassen. Jätte kul! Stort grattis :) Tyvärr missade jag Fritz resultat, men är helt säker på att det gick bra för dem i lydnaden också.

Focus med sina fina rosetter
utstallning-ovik-009
Lisa, Focus och Fritz
  

Det roligaste med dagen var ändå att det gick så bra för Helena och hennes Rut! Deras imponerande resultat blev Ck, Cert, BIR, BIS-1 Bruks!!! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

Helena och Rut


Rut blir BIR och...


...BIS 1 Bruks!


Som ni ser så blev det en hel del fina resultat och en hel del bilder (kvalitén på dem var tyvärr inte den bästa). Vi hade kul och TACK alla för en jätte rolig dag! Det var jätte roligt att träffa er igen :)

Svea var jätte duktig hela tiden och tyckte det hela var super skoj, men det var en trött stjärna, men nöjd, som åkte med oss hem!

Extra stort tack till Sofie som ställde upp hela dagen, du är en pärla!

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Inciriaskennel

Grattis va roligt jättebra resultat vi gläds med er Kram Ann-Britt Mazie o deee andra

2009-04-19 @ 22:16:32
URL: http://home.swipnet.se/Incirias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0