Back on track!

Hallå hej dagboken!

Nu har det verkligen varit ett alldeles föör långt uppehåll i bloggskrivandet, så nu är det god tid för lite uppdatering igen! Tiden har inte riktigt räckt till i sommar, och jag har dessutom varit helt utan internet hemma. Men till helgen kommer det förhoppningsvis att fungera igen, så då planerar jag iallafall att skriva lite oftare!

Sommaren har bara swischat iväg och nu är det redan augusti. Jag jobbar nu sista veckan för den här gången, och sen blir det 2 veckors ledighet innan allvaret och skolan börjar igen den 1 september.

Sveas upptåg i sommar kan man kortfattat beskriva med: bus, lek, polare, bad, skogspromenader och ett och annat uppletande av föremål eller  person.

Den senaste nyheten vi har att rapportera om är boxerspecialen i Sundsvall som vi var iväg på i lördags. Vädret bjöd på strålande sol och ca. 25 grader, vilket var jätte härligt, men liiite väl varmt när man är på hundutställning. Så hundarna var lite loja och det gick åt en hel del vatten! Det var ca. 35 hundar anmälda och det är alltid kul att se boxrar :) Helena och Mona var självklart där med Rut och det var så kul att träffa er igen! Dessutom var nästa hela boxergänget från Umeå också där. I unghundsklassen var det 5 tikar inkl., Svea, så konkurrensen var hård :) Resultatet för Sveas del blev 1kv Rkk och kritiken löd:

"Typ. huvud. Mörka vackra ögon. Bra läpplinje. Bra bett. Bra hals och rygg. Behöver få mer kropp. Mkt bra vinklar. Rör sig bra. Typ och helhetsintryck: mkt god, mentalitet: mkt bra." Domare var Karl-Erik Johansson.

Svea skötte sig riktigt bra och var så duktig så. Domaren sa att hon behöver växa på sig lite till, att hon påminner mer om en junior i kroppen i jämförelse med de andra tikarna i klassen. Så det är bara att ge henne mer tid. Även om jag tycker att hon har blivit bra mycket grövre nu på sistone! Men hon är fortfarande lite gänglig och tunn. Något positivt som har hänt i sommar är iallafall att pyret har börjat äta otroligt bra! Nu får hon till och med bara torrfoder, och det dög minsann inte alls tidigare. Men nu äter hon så bra så, rikitigt skönt! Men det känns som att hon äter och äter, utan att något fastnar...

Igår var vi ute vid havet och badade. Svea strosade mest runt och letade pinnar under ytan som hon sen försökte krafsa in till stranden :)

Här kommer lite blandade bilder:


Henna, Knutte & Svea


Dragkamp med Knutte


Zeb, Svea & Mackan


Kallt, kallt!





Tack för att du läste!


Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel

Kul att du kommit igång igen saknat er skönt att Svea äter bra hon kommer vänta du men Bella är också gänglig men de behöver mera tid du får satsa på bruks så länge Ha det bra och ser framemot nästa uppdatering Kram Ann-Britt

2009-08-10 @ 21:09:22
URL: http://home.swipnet.se/Incirias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0