Skördetider

Hej hej!

Den här veckan har hittills bjudit på riktigt fint väder. Solen är framme mest hela tiden, men det är inte alls samma värme som tidigare. Men det är faktiskt rätt så skönt också. Speciellt för hundarna!

Igår var jag och Svea i stallet hela kvällen. Det har skördats där i veckan så det fanns en hel del att göra. Hästarna ska få komma till ett nytt bete nu också, så vi fick gå runt hela hagen och kontrollera så att tråden var hel överallt och röja där det behövdes. Svea fick även åka traktor för första gången, vilket visade sig vara en riktig favorit :) Hon studsade in i traktorn direkt och tyckte att det hela var så spännande. Det var dock lite svårt att sitta stilla...

Ihelgen ska jag åka till Strängnäs, så då ska Svea få åka iväg på kollo igen, till Knutte. Hon tycker att det är så kul att vara där. Knutte och Svea är precis lika energiska och de leker bra. Henna löper, så hon får vara hemma hos mamma i helgen.

Vi har även fått tråkiga nyheter i veckan. Sveas syster Bella har rätt så nyligen fått valpar, men nu hade det blivit komplikationer och Bella hade varit nära på att stryka med. Men hon skulle iallafall få komma hem till matte nu och få chans att återhämta sig i lugn och ro. Så nu håller vi tummarna för att Bella mår bättre och kryar på sig!

Det var nog allt för den här gången, ha det så bra nu!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel

Det låter härligt hos er Tack för att du tagit åt dig också av Bellas tråkiga valpkomplikationer det är ju inget som händer så ofta men Bella har ju haft ett jobbigt år från att husse gick bort så hon har ju nog tagit åt sig av allt som hänt henne men nu är hon hos Miso o Chaplin är smal men glad

så nu kan vi sova lugnare om nätterna Ha det bra där uppe kul att höra från dig Kram Ann-Britt

2009-08-13 @ 19:21:06
URL: http://home.swipnet.se/Incirias
Postat av: Miso, Chaplin och Bella

Hejsan!



Tack för fina ord om Bella! Hon är hemma igen och är på bättringsvägen :-) Hon har ju varit med om mycket redan i sitt korta liv och är en liten kämpe så hon fixar detta!Hoppas allt är bra med er och ge Svea en bamsepuss från Bella!



Kram från oss!!

2009-08-16 @ 11:36:58
URL: http://boxerbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0