Så var det juni!

Hej på er!

Dagarna och veckorna går så otroligt snabbt den här tiden på året och nu är det redan juni! Även den här veckan har hittills rullat iväg riktigt fort. Det är sista veckan i skolan innan sommarledigheten och det är verkligen fullt upp!

I måndags var vi iväg på boxerträningen som vanligt. Det var lite klen uppslutning den kvällen, så det blev bara jag och Ingela till en början, men sen kom även Gun-Britt med sitt nya tillskott. Hon har ganska nyligen varit iväg till Norge och hämtat hem en liten boxerkille som heter safir. Hur söt som helst :) Även Ingela har nu skaffat sig boxer nr 3, nämligen Jarna, en liten tös på 13v från Tyskland. Gun-Britt har även en 4-årig tik, Tilda, som är faster till Svea (jag tror att vi kom fram till att hon var det iallafall!). Så det var få personer, men en hel drös med hundar!

Vädret var verkligen toppen och vi körde uppletande. Det gick så där för vår del. Svea var nästan lite för taggad så hon slarvade lite, men hon är samtidigt otroligt envis, så hon ger inte upp förrän hon hittat det hon letar och det är ju en bra egenskap. Vi körde med 2 föremål den här gången, och det ena gick hur bra som helst, medan det andra tydligen var oerhört äckligt... Svea ville inte alls hämta det, men hon hade hittat det iallafall, slemmat ner det och flyttat på det ca. 2 m innan hon tyckte att det var så läbbigt att det inte givk att ta med det tillbaka... Så vi provade en gång till med det föremålet för att se om det gick bättre andra gången, men då blev det precis samma visa. Hon flyttade det till precis samma ställe och lämnade det där... så jag vet inte alls vad det var för fel på den där tygbiten, men inte var den rolig iallafall!

Igår var vi i stallet en sväng och Svea stötte ihop med stallkatten Carl. Hon älskar verkligen katter och blir riktigt frustrerad när de inte vill hälsa på henne och låta henne tussa dem i öronen! Som tur är så är Carl en riktigt tuffing och bryr sig inte så mycket om jobbiga hundar som vill leka. Jag lyckades fånga hela lekinviten på bild, och de såg så roliga ut :)










Som tur var blev inte Carl ett dugg rädd, utan han hängde med oss i stallet hela tiden vi var där. Han lyckades till och med hoppa in i min bil när vi skulle åka hem, så Svea hittade verkligen en ny kompis där :)  

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh vilka härliga bilder på Svea o katten:-)) Va duktiga ni är som håller i gång och tränar! Hur var det i helgen, skulle ni ställa i Vänäs? Vet att jag har frågat tidigare men mitt minne = inte bra! Vi åker upp och ställer båda dagarna. Ska bli roligt!

Ha det toppen, kram!

2009-06-09 @ 11:49:55
URL: http://www.slattmyrens.cybersite.se
Postat av: Helena

Klart vi ses på specialen i Sundsvall! Ha en riktigt skön sommar, stor kram till er!

2009-06-12 @ 06:36:44
URL: http://www.slattmyrens.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0