"födelsedagskalas"

Hej hej!

Nu är vi tillbaka i Umeå igen och idag fyller Svea 1,5 år :) Tänk att det har gått så fort! Känns inte alls längesedan vi var ner till Stockholm och hämtade hem henne. Så idag får vi väl ta o fira den lilla fröken! Passar då självklart även på att gratta kullsyskonen Bella, Folke och Faith. 

Helgen i Hudik har varit mycket bra och vädret har varit underbart. Jag och Svea ska flytta ner nu i början på juni när skolan slutar, jag har fått jobb där i sommar. Så igår var syster Johanna och hämtade ut nyckeln till vår nya lägenhet, det känns kul och jag hoppas det blir bra!

Jag och Svea har precis varit ute på en joggingtur, så nu är vi rätt så nöjda. Funderar på att ta med oss Anders ut till skogen lite senare och lägga något spår. Jag kan iallafall meddela att det är slut på skendräktigheten. Annat kan det inte vara med så mycket spring i benen och bus som det har varit på sista tiden!

Ha det så bra!


Svea & Henna





Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Inciriaskennel

Nu ser det härligt ut hemma hos er också me alla

vitsipporna ska bli kul att höra hur MH går tänk att 2 syskon med 100 mil emellan ska göra det samma dag vi tänker på er så hör av dig efteråt Kram Ann-Britt

2009-05-06 @ 16:45:03
URL: http://home.swipnet.se/Incirias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0