Sommar!

Hej!

Nu känns det som att sommaren äntligen har hittat hit också :) Idag har vi otroligt varmt och fint väder, helt underbart!

I veckan har vi mest tagit det lugnt. Det var boxerträning på måndagen och promenad med flatkompisen Rocky tisdag och onsdag. Det har också varit en hel del skogspromenader och turer med pållen, men annars har vi inte haft så mycket för oss. Jag har fullt upp med att försöka hinna plugga inför sista tentan nästa vecka + att jag har en hel del packning att göra inför flytten på fredag. Så tiden har inte räckt till den här veckan, men nu känns det toppen att det är helg!

Ihelgen är det Brännbollsyran här i stan, så igår var vi iväg till Mariehems ängarna och kikade lite. Helt otroligt vad mycket folk det kan få plats på det begränsade utrymmet! Men det var kul och vi hade några kompisar som vi hejade fram till final idag, så det var roligt! Katja hade med sig sin tollartik Cindra också, det var skoj. Senare på kvällen gick vi ner en sväng på stan och kikade lite. Det var verkligen full rulle där också!

På väg ner till stan genade vi över skolgården och Svea hittade en ny favorti leksak där, som var jätte rolig:

 

 


Idag har vi varit ute på gården och snickrat. Anders har tagit på sig att bygga en uteplats åt föreningen, så jag och Svea hjälpte till så gott vi kunde. För Sveas del bestod "hjälpa till" mestadels utav att strosa runt och leta fram diverse pinnar och kvistar att gnaga på, som förövrigt städades bort under vårstädningen förra helgen... Nu har vi kämpat på där ute i värmen i ett par timmar så nu får det vara nog för idag. Idag skulle vi egentligen iväg med sökgruppen kl 2, men det är alldeles för varmt för det nu, och Svea vill vill helst ligga i skuggan och ta det lugnt, så vi hoppade över den den här gången.

Nu ska vi sticka strax iväg o kika på brännbollsfinalen. Ha en trevlig helg i finvädret :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0