Äntligen SOL.. & helg!

Hej på er!

Idag har vi haft jätte härligt väder, soligt och varmt, såå skönt! Det har varit regnigt och grått i flera veckor nu, så det var evigheter sedan solen var framme en hel dag. Hoppas det håller i sig!

Johanna jobbade natten, så Henna sov hos oss. Så jag och hundarna passade då på att ta en långpromenad i skogen imorse. 5km-slingan vid väster är avstängd pga. bygget med nya E4:an, så nu kan man inte gå runt där längre, tyvärr. Men vi gick en ny väg idag och gick på sjuvallsleden en bit, vid Hedestugan och fram till 84:an där vi gick över till Söderå, sedan vidare till Visvall och förbi nere vid brandstation och sedan hem. Det blev en rätt så lång sväng, över 2timmar och ca. 14 000 steg (är med i en stegtävling så stegräknaren är med hela tiden :)). Men en runda som vi absolut ska ta fler gånger!





Vi hann bara hem och käka lite, sedan var det dags att sticka iväg till stallet. Hade bestämt träff med tjejerna där kl.13. Holmen håller på och röjer i skogarna vid stallet och vid beteshagarna, så vi gick på en inspektionsrunda med hundarna för att se hur det stod till med hagarna och stängslen nere vid Nyänge. Vägen dit ner var helt sönderkörd av skogsmaskiner, så vi så gott som vadade i lera hela vägen ner... inte mysigt, men jag är oerhört glad över att ha en korthårig hund! Värre var det för tollarna, med lera upp över öronen! Vi fick gå omvägar inne i skogen och hundarna hade fullt sjå med att hoppa över träd och grenar.


Bus med pojkarna.

Vi fick  syn på 2 älgar också när vi gick där i skogen. Jag tror att det var första gången Svea såg en älg, och hon tyckte att de var oerhört konstiga och ville hemskt gärna smyga lite närmre för att se bättre. Men fick nöja sig med att titta på avstånd. När vi kom fram till betet så fanns det nästan inget stängsel kvar alls... det mesta var överkört, väldigt tråkigt! Det blir till att bygga hage igen till våren!


Hade väldigt dålig zoom på kameran, men om man tittar nog i mitten av bilden, ovanför skuggränsen så ser man en älg iallafall!

När vi kom tillbaka till stallet så plockade vi in Claes från hagen och stack ut på en körtur. Hundarna fick följa med och jag tror att de gillar att få vara med ut, men liiite läskigt är det ibland, han vill ju trava så fort :)

Innan vi for hem så fick hundarna sig en omgång med vattenslangen, det var välbehövligt! Väl hemma så slocknade de bredvid varann i korgen, så söta så :)


Trötta stjärnor


Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel

hej ja vädret var underbart igår men idag har det varit regn hela dagen ! Här ser man verkligen skillnad på Nord o Syd visst finns det älgar i syd också då mest i Småland tycker Svea har utvecklats bra roligt ha det nu bra och kul att läsa din blogg Kram Ann-Britt

2009-11-22 @ 16:36:59
URL: http://home.swipnete.se/Incirias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0