Utställning

Hej hej!


Här kommer en kort rapport från utställningen som jag & Svea var iväg på för nån vecka sen, bättre sent än aldrig!

Det var en inofficiell utställning på kennelklubben i Hudik och det var hela 6 boxrar med, vilket är fler än vad det brukar vara här :) Moster Karina & Jonas ställde även ut Märta för första gången och de fick verkligen en kanonstart på utställningskarriären!

Svea skötte sig utmärkt som vanligt ;) och var ju enligt mig självklart snyggast av alla. Kritiken vi fick var:

"Trevlig tik, feminint huvud och uttryck, strama ögonkanter, bra hals och rygg, tillfredsställande djup bröstkorg, borde ha bättre förbröst, lite rak överarm, välvinklad bak, rör sig trevligt."

Resultatet i öppenklass blev 1kv 1kk 1HP (2 tikar i klassen). Totalt blev lilla fröken 2a bästa tik efter Märta, som gick i unghundsklass. Märta kom 2a i gruppen. Efter den här starten för dem så tror jag inte alls att det blir några problem att få med dem som sällskap på fler utställningar framöver :)

I övrigt så kör jag & Svea på stenhårt med spårandet och det går jätte bra! Svea utvecklas verkligen och hon gör framsteg hela tiden, men visar fortfarande lite ointresse vad gäller pinnarna... Hon stannar till när hon hittar dom, men sen blåser hon vidare och har inte riktigt tid att stanna upp nån längre tid än så, så det är svårt att hinna med och se om hon hittar nån. Det finns alltså mer att utveckla vad gäller markeringarna, så nu ska vi ta och leka ordentligt med pinnarna och få upp intresset för dom lite mer!

Hejhopp!


Kommentarer
Postat av: Ánn-Britt incirias kennel

Grattis till resultatet på utställningen kritiken var ju bra o hp fick hon kul med ert spårning också hon är tydligen lika het som Bella Ha det bra där uppe i Norrland Kram Ann-Britt

2010-09-14 @ 22:10:13
URL: http://inciria.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0